Spara pengar på barnrummet

Om du väntar barn eller redan har en knodd har du förmodligen ett barnrum som ska inredas. Det är för många en väldigt speciell och rolig del av föräldraskapet. Men hur ska du göra för att inreda så smart och ekonomiskt som möjligt? Det svarar vi på här!

Det första tipset är att hålla utkik efter reor både i fysiska butiker och på internet. Du kan till exempel hitta billiga rabattkoder online och fynda via nätet. De flesta butiker har reor ett par gånger om året när de säljer ut säsongens sortiment. Vissa nätbutiker har även en separat rea-sektion där det ständigt fylls på med nya produkter. Här går det nästan alltid att hitta fina kap.

”Det blir ännu mer speciellt att veta att du gjort sakerna själv till barnrummet.”

Gör det själv eller handla på second hand

Något som många kanske inte tänker på är att du kan göra en hel del själv. Är du pyssligt lagt finns det en hel del så kallade DIY-projekt som du kan ta dig an. Det blir ännu mer speciellt att veta att du gjort sakerna själv till barnrummet. Om du har svårt att komma på idéer finns det en uppsjö av videos på internet, till exempel på Youtube och andra liknande sajter. Du kan även leta efter inspiration på bloggar och sajter som Pinterest. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna. Ett annat tips är att leta efter begagnade leksaker och möbler på second hand. Då gör du inte bara din plånbok en tjänst utan även klimatet. Det finns både fysiska second butiker och nätbaserade sådana.