Inred barnrummet

Barnens sovrum förtjänar minst lika mycket omtanke och kreativitet som hemmets övriga rum, i många fall mer än så. Det ska vara en plats med lek i åtanke, en plats där barnet kan känna sig trygg i och längta efter – men hur går man till väga?

barnrum minimalistisktMånga föräldrar går länge och grubblar över hur de ska inreda sitt barns sovrum. En del tänker att det ska vara stilrent och minimalistiskt, andra att det ska vara färgglatt och lekvänligt. I den frågan skulle nog ändå de flesta säga att det sistnämnda alternativet är bäst och det håller vi med om. En fin balans mellan kreativitet, bekvämlighet och praktiska lösningar är det vinnande konceptet om du frågar oss.

Inred med stil

Någon som satsat ordentligt på barnrummet är programledaren Anna Brolin. I Expressen kan man se hur hon inrett sonens rum på ett praktiskt och stilrent sätt. Fina möbler i kombination med lyxiga leksaker och mysiga gosedjur, allt en 2-åring kan önska. I samma artikel kan man läsa att programledaren nyligen fått ett till litet barn, och kanske vore den här fräsiga barnvaggan vara något som matchar den fina leksaksbilen som syns på bild.

När barnen blir äldre

barn lekerSom förälder är det bara ett kort tag man har kontroll över vad som ska finnas på barnrummet. Med åren fylls sedan väggarna av teckningar, legobitar hamnar lite överallt på golvet och endast de leksaker man ser på TV pryder hyllorna. Alla dessa leksaker blir mycket pengar i slutändan. Detta är dock något amerikanen Ryan har löst själv, han recenserar nämligen leksaker via Youtube och tjänade ihop hela 22 miljoner dollar under 2018. Kanske är det så man ska göra som förälder när plånboken inte längre mäktar med ännu ett leksaksköp.